Partners d.o.o.
Prva stran|Akcije|Novo v ponudbi|Artikli v prihodu|Najbolj gledano|Akcija meseca|O podjetju|Pogoji poslovanja|Dostava in vračila|Pišite nam|Zaposlitve
Prijava na novice
Prijava in odjava na e-novice
Iskanje po ponudbi
 
     Vaša košarica je prazna
  Ponudba izdelkov
RAZPRODAJA (6)
RABLJENO
Predstavitveni - Renew (92)
Računalništvo (2545)
TV in audio (142)
Foto, GPS (149)
Potrošni material (2273)
Pametni dom (10)
Pametna - LED svetila (1)
Igralne konzole in igre (549)
Klima naprave (29)
Klima naprave z montažo (28)
Infrardeči (IR) grelni paneli (12)
   Infraboost paneli (2)
   do 500W (2)
   od 501-1000W (5)
   od 1001-1500W
   od 1501-2000W
   Dodatna oprema (3)
Kaminske peči / kamini na drva
Kaminske peči na drva z montažo
Kaminske peči / kamini na pelete
Kamin. peči na pelete z montažo
Električni radiatorji-grelniki (12)
Prezračevalne naprave (1)
Toplotne črpalke ogrevanje
Toplotne črpalke sanitarna voda
Interaktivne table / zasloni
Elektro ogrevanje
Električna kolesa
Zložljiva kolesa (5)
Videonadzor (10)
Alarmi in domofoni
Šport in prosti čas (6)
Droni (2)
Biro in šola (9)
Zdravje in osebna nega
Telefonija (48)
Penine - šampanjci
Gospodinjski aparati

Infrardeči IR grelni panel Welltherm Comfortline CO0600 510W (7-10 m2)

Model: IRWELL0600
Infrardeči IR grelni panel Welltherm Comfortline CO0600 510W (7-10 m2)
 
Spletna cena: 275,96€InStock
Dobavljivost: na zalogi
(v Radencih ali pri uvozniku)
Dostava: brezplačna
Vse cene so z 22% DDV.
Infrardeči IR grelni panel Welltherm Comfortline CO0600 510W (7-10 m2) Infrardeči IR grelni panel Welltherm Comfortline CO0600 510W (7-10 m2) Infrardeči IR grelni panel Welltherm Comfortline CO0600 510W (7-10 m2)
Objavi na Facebooku Vračilo artikla v 45 dni Brezplčana dostava
Dodaj artikel v košarico


Welltherm je vodilni nemški proizvajalec infrardečih grelnih panelov. Z njihovo patentirano tehnologijo ESHC® (entire surface heat conductor), je poraba električne energije tudi fo 20 % manjša kot pri primerljivih panelih drugih proizvajalcev(oziroma lahko ogrevamo do 20 % večjo površino stanovanja)
Veliko o principih delovanja IR panelov in cenovno primerjavo z drugimi načini ogrevanje lahko izveste ob obisku njihove spletne strani www.welltherm.de). Proizvajajo kovinske (Comfortline, ki ga predstavljamo tukaj), steklene, kopalniške in visokotemperaturne(primerne za proizvodnjo) grelne panele!
TEHNIČNE KARAKTERISTIKE
Ogrevalna moč: 510W
Ogrevalna površina 7-10m2
Temperatura grelne površine: max 110 C po štirih urah delovanja
Temperatura na zadnji strani panela: max 50 C po štirih urah delovanja
Oddaljenost od stene/stropa 26mm
Namestitev: stenska/stropna
Dimenzija: 59,2x89,2x1,7 cm
Teža: 11 kg
Vgrajena dvojna varnostno termično zaščita
Dolžina priključnega kabla 1,9mMax tok 2,40A
Priporočamo priključek preko termostata n.pr.: http://www.partners.si/sobni-digitalni-termostat-za-vticnico-st10-dnevno-programiranje-p-34192
Garancijski rok: 5 let


Po oddanem naročilu za nabavo IR panel-/a/ov preko naše spletne strani Vas pokličemo, da se dogovorimo in preverimo:

- ali ste izmed ponujenih panelov izbrali praviln-ega/e za Vaše potrebe
- da Vam ob naročilu več panelov priznamo možni količinski popust (pripravimo nov predračun)
- da dokončno definiramo barvo(izvedbo), v kolikor model panela to dopušča
- ali Vam po prejetem nakazilu izbran panel/panele odpošljemo in sami po priloženih navodilih izvedete montažo,
- ali pa želite obisk našega sodelavca, da Vas obišče in pripravi predračun prodaje in montaže panelov glede na Vaše potrebe. Informativna cena enostavne montaže panela (nadometna, do 6 m priključnega kabla na pripravljeno vtičnico, nastavitev termostata, dostava Pomurje ali širša okolica Maribora) znaša 80 € + DDV; točen predračun se izdela ob ogledu.

Ne prezrite : V primeru prodaje in mantaže panelov se fizičnim osebam z uporabno površino stanovanja/hiše manj kot 120m2/250m2 obračuna naprava in montaža z 9,5 % DDV. Praviloma izvajamo montaže na področju Pomurja in Maribora. Za ostale pokrajine v Sloveniji pokličite 041 639 754, da najdemo najugodnejšo rešitev!

Nedvomno spadajo IR grelni paneli First Heating med najlepše na trgu. Izbirate lahko med belo in črno barvo (mat ali sijočo), z okvirjem (aluminj) ali brez, z ogledalom v okviru panela, tipsko sliko (velika izbira), logo Vašega podjetja ali Vašo osebno fotografijo po naročilu. Upoštevati je potrebno, da se lahko paneli glede na tip in model montirajo na strop ali steno ali oboje. Za preverbo možnosti pokličite 041 639 754 in našli bomo ekonomično in lepo rešitev...

Splošno – ogrevanje z IR grelnimi paneli First Heating – oz. infrardeče ogrevanje kot dopolnilo (alternativa) obstoječemu načinu ogrevanja. Možni občutni prihranki stroškov ogrevanja !

IR ogrevalni sistemi delujejo po enakem načelu, kot toplotni žarki sonca. Sonce ogreva zemljo z infrardečim sevanjem – IR paneli z dolgimi infrerdečimi valovi (od 7 do 10 um) grejejo vse predmete v sevalnem področju ogrevanja. Z infrardečim sevanjem se ogrevajo tla, stene, pohištvo, ljudje, živali. Skoraj vsa akumulirana toplota v ogretih predmetih, pohištvu, tleh..., se postopoma sprošča v zrak v prostoru, vendar brez dvigovanja prahu in izsuševanja zraka. Posledično manjše izgube pri zračenju prostorov.

Ugoden stranski učinek uporabe te tehnologije ogrevanja je zdravstveni vidik, saj infrardeča toplota deluje zelo pozitivno na področju človekovih notranjih organov. Infrardeče sevanje se pogosto uporablja v medicinske namene. Ima pozitiven učinek na telo in izboljša vaše splošno dobro počutje.

Pri tradicionalnem (konvekcijskem) ogrevanju pade temperatura takoj, ko prezračimo prostor in veliko energije je potrebno, da se prostor znova ogreje na želeno temperaturo. Pri IR ogrevanju pa so v prostoru ogreti vsi predmeti (tla, stene, pohištvo, itd.) in temperatura v prostoru pada veliko počasneje. Ker nas IR ogrevanje greje neposredno, imamo prijeten, topel občutek že pri temperaturah ki so za nekaj stopinj nižje kot sicer. Znano pa je, da vsaka stopinja manj, prinese prihranek pri strošku ogrevanja za okrog 6%. Z uporabo primernega termostata (pri nekaterih modelih priložen), pravilnim izračunom potrebne moči in števila panelov ter pravilno postavitvijo le teh, lahko občutno zmanjšamo stroške ogrevanja (napram npr. ogrevanju s kurilnim oljem).

Seveda moramo pri uporabi IR panelov upoštevati Pravilnik o racionalni rabi električne energije , ki dovoljuje uporabo električnega ogrevanja le kot dogrevanje, ter tam, kjer ni možnosti ostalih načinov ogrevanja. Raba električne energije je praviloma dovoljena le za dopolnilno ogrevanje objektov razen v primerih, kjer ni možna uporaba primarnega energetskega vira za ogrevanje (23. člen v Pravilnik o racionalni rabi energije pri gretju in prezračevanju objektov ter pripravi tople vode (Uradni list SRS, Št.81, 11.10.1984)).
Podatki o tem artiklu
Zaloga v skladišču
Da (v Radencih ali pri uvozniku)
Možnosti plačila
PLAČILO PO POVZETJU
NAKAZILO PO PREDRAČUNU
Z GOTOVINO V RADENCIH
Možnosti prevzema
OSEBNI PREVZEM V RADENCIH
REDNA DOPOLDANSKA DOSTAVA


Podobni artikli
www.partners.si