Partners d.o.o.
Prva stran|Akcije|Novo v ponudbi|Artikli v prihodu|Najbolj gledano|Akcija meseca|O podjetju|Pogoji poslovanja|Dostava in vračila|Pišite nam|Zaposlitve
Prijava na novice
Prijava in odjava na e-novice
Iskanje po ponudbi
 
     Vaša košarica je prazna
  Ponudba izdelkov
RAZPRODAJA (5)
RABLJENO
Predstavitveni - Renew (8)
Računalništvo (2800)
TV in audio (136)
Foto, GPS (167)
Potrošni material (2229)
Pametni dom (5)
Pametna - LED svetila (1)
Igralne konzole in igre (625)
Klima naprave (34)
Klima naprave z montažo
Infrardeči (IR) grelni paneli
Kaminske peči / kamini na drva
Kaminske peči na drva z montažo
Kaminske peči / kamini na pelete
Kamin. peči na pelete z montažo
Električni radiatorji-grelniki (12)
Prezračevalne naprave (1)
Toplotne črpalke ogrevanje
Toplotne črpalke sanitarna voda
Interaktivne table / zasloni
Elektro ogrevanje
Električna kolesa
Zložljiva kolesa (1)
Videonadzor (26)
Alarmi in domofoni
Šport in prosti čas (2)
Droni (4)
Biro in šola (7)
Zdravje in osebna nega
Telefonija (41)
Penine - šampanjci
Gospodinjski aparati
Dodatne informacije o izdelku O Partners.si (upravljalec spletnih trgovin <a href="http://www.partners.si" style="text-decoration: underline " target="_blank">http://www.partners.si</a> in <a href="http://www.odnesi.si" style="text-decoration: underline " target="_blank">http://www.odnesi.si</a>)

Razlaga podatka o stanju, ki je naveden v opisu izdelka.

R&R - neprodane zaloge

Renew & Refurbished produkti izvirajo iz večih naslovov. Eden najpogostejših je ta, da se proizvajalcem računalniške opreme vse pogosteje dogaja, da prodajna akcija ne doseže željenih in planiranih količin, kot tudi, da so določena naročila preklicana s strani distributerjev, medtem ko so izdelki že na poti iz tovarne. Enkrat, ko produkt zapusti tovarno se ne more vrniti nazaj, zato nam izdelki iz tega naslova pridejo v originalnih in neodprtih embalažah. Ti produkti spadajo v Refurbish A kategorijo - AS NEW. Ravno tako se v "Renew & Refurbish" program uvrščajo vsi produkti, ki so višek proizvodnje, kot tudi produkti, katerim so med transportom poškodovali embalaže. Ti produkti pridejo v ekoloških embalažah proizvajalcev z originalnimi zapečatenimi in neodprtimi embalažami in sicer vse od trenutka, ko produkt zapusti proizvajalčevo skladišče do trenutka, ko pride do vas. Ti produkti spadajo v Refurbished A kategorijo - AS NEW.

R&R - refurbished (B razred)

V "Renew & Refurbish" programu so zelo redko tudi produkti, ki so v trgovinah bili na policah kot razstavni eksponat in produkti, ki so bili DOA (dead on arrival). Vsi produkti iz tega naslova so bili vrnjeni direktno nazaj v tovarno in od tam odposlani v popolnoma enakem stanju kot so odposlani vsi ostali novi produkti. Tudi ti se prepakirajo in po nabavni vrednosti pošljejo v prodajo distributerjem za "Renew & Refurbish" program, v zapečatenih ekoloških in s strani proizvajalca določenih embalažah. Ti produkti spadajo v B kategorijo. Pri Refurbished B kategoriji vendar izjemoma dopušča kakšno kozmetično napako.

IPE - poslovna oprema (A razred)

IPE A RAZRED (A Grade): Tako označujemo samo tiste produkte, ki so bili tovarniško obnovljeni do te mere, da lahko nosijo naziv Refurbish A Grade - AS NEW. Produkti gredo skozi temeljit proces preverjanja in obnove strogih kriterijev ki zajemajo: Popolno formatiranje trdega diska, testiranje optičnega pogona, spomina, matične plošče, menjava podnožja, ohišja, tipkovnice in ostalih delov. Na prenosnikih iz kategorije IPE A Grade ponavadi ni sledi predhodne uporabe. Večina zunanjih delov ohišja ki jih zamenjajo na sebi nosi zaščitno folijo ki jo odstrani šele končni uporabnik.

IPE - poslovna oprema (B razred)

IPE B RAZRED (B Grade): Tako označujemo produkte katerim po izgledu lahko pripišemo znake uporabe, vendar le redko take znake, ki bi bili moteči. Oprema iz kategorije IPE B Grade je ravno tako testirana in zanesljiva kot A Grade oprema, vendar obstaja velika verjetnost, da ima produkt kakšno kozmetično napako. Vsem takim produktom ne menjajo njihovih zunanjih delov ohišja, jih pa v tovarni temeljito očistijo, oplemenitijo in dodelajo tako, da je oprema povrnjena na zelo ohranjeno stanje.

NOVO - redni program

Tako označujemo produkte, ki so novi in neuporabljeni. Tipkovnica ponavadi ne vsebuje znakov: Č,Ž,Š,Ć,Đ, vendar so priložene nalepke s slovenskimi znaki.Za dodatna pojasnila pokličite na 02 566 94 86 ali pišite na info@partners.si.

KLIMAMONTAZA
ssd
  Izjemna priložnost
SSD 2TB 2.5" SATA3 3D TLC, 7mm, CRUCIAL BX500 SSDCRU099

SSD 2TB 2.5" SATA3 3D TLC, 7mm, CRUCIAL BX500 SSDCRU099

Cena: 204,72€
Dobava: na zalogi
Priporočamo  Priporočamo
LED TV sprejemnik SHARP 65BL3EA (65" 4K UHD Android TV)

LED TV sprejemnik SHARP 65BL3EA (65" 4K UHD Android TV)

Cena: 664,36€
Dobava: na zalogi
www.partners.si